Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mArQuEsQuintanal (1457368) - Mogambo FC (800394) » 361828533: T35/R4

Copa 361828533 Información oficial sobre el partido 361828533 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

mArQuEsQuintanal Alineación oficial del equipo 'mArQuEsQuintanal' en el partido 0 - 3 Jazzeros Alineación oficial del equipo 'Jazzeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mArQuEsQuintanal Alineación oficial del equipo 'mArQuEsQuintanal' en el partido 0 - 2 Jazzeros Alineación oficial del equipo 'Jazzeros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mArQuEsQuintanal

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ido Potgieter va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): mArQuEsQuintanal van sortir al contraatac al minut 35, però Jonathan Girou va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 47 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 47 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ido Potgieter, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luitbald Vossgrau de mArQuEsQuintanal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ido Potgieter no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Jazzeros

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Quan passaven 37 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Jazzeros. En Stelian Cosma va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Giovanni Mazzurana va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 180 Minuto 73 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Stelian Cosma de Jazzeros va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pier Giuseppe Piccinato ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mikko Tuorila va entorpir al marcador d'en Pier Giuseppe Piccinato per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Juares Sales va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Stelian Cosma, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Després de 38 minuts, Jazzeros va veure com el seu jugador Pier Giuseppe Piccinato havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Giovanni Mazzurana entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): Quim Garcia Jr. no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.