Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepito Grillo C.F. (435565) - F.C. Tullida (1339088) » 361828245: T35/R4

Copa 361828245 Información oficial sobre el partido 361828245 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

Pepito Grillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Pepito Grillo C.F.' en el partido 0 - 5 I.Laskorain Alineación oficial del equipo 'I.Laskorain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pepito Grillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Pepito Grillo C.F.' en el partido 4 - 0 I.Laskorain Alineación oficial del equipo 'I.Laskorain' en el partido
Es un cenizo 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepito Grillo C.F.

Goles Goles

  • 109 Minuto 86 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Alejandro Quiroga se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Arend Reijers que va anotar el 0 - 5 per a I.Laskorain sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al 44, Julien Renaud hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Alejandro Garlaschi. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julien Renaud de Pepito es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Semblava que David Flood s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

I.Laskorain

Goles Goles

  • 186 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de I.Laskorain amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Pol Masot, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Diego Chilavert va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Xorxe Carballo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Arend Reijers que, efectivament, va fer pujar el 0 - 3!
  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 4 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del I.Laskorain. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Arend Reijers va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): I.Laskorain van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 43 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Rodrigo Adrián Landriscina no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de I.Laskorain va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diego Chilavert, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Mar Bravo de I.Laskorain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stanisław Wielęba de I.Laskorain amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.