Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepinillito FC (311163) - Hyrule Warriors CF (1456577) » 361827874: T35/R4

Copa 361827874 Información oficial sobre el partido 361827874 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

Imperialteam Alineación oficial del equipo 'Imperialteam' en el partido 1 - 2 Tejas Verdes CF Alineación oficial del equipo 'Tejas Verdes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Imperialteam Alineación oficial del equipo 'Imperialteam' en el partido 1 - 1 Tejas Verdes CF Alineación oficial del equipo 'Tejas Verdes CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imperialteam

Goles Goles

  • 109 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Rafa Alapont després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Verdes Nino Guandalini, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors del Imperialteam amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 41, deixant João Bonifácio Bacarim en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sigutis Usavičius va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sigutis Usavičius.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Nikolaos Malaganas ocupà el lloc d'en Israel Romero Román al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Imperialteam quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tejas Verdes CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Giobbe Amendola quedar desmarcat i marcar per a Verdes al minut 51. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Luis Francisco Vélez de Verdes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Verdes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miquel Magrinyà va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cédric Vila de Verdes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miquel Magrinyà de Verdes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.