Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FeeL My PoWeR! (990896) - olympia jaen (439442) » 361827867: T35/R4

Copa 361827867 Información oficial sobre el partido 361827867 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

FeeL My PoWeR! Alineación oficial del equipo 'FeeL My PoWeR!' en el partido 4 - 6 olympia jaen Alineación oficial del equipo 'olympia jaen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FeeL My PoWeR! Alineación oficial del equipo 'FeeL My PoWeR!' en el partido 2 - 2 olympia jaen Alineación oficial del equipo 'olympia jaen' en el partido
Tiene suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,1 % 47,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FeeL My PoWeR!

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 33, Alfonso Uruñuela de PoWeR! empatava el partit: 1 - 1.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adolfo Mejías Valle de PoWeR! va fer un bon esprint per escapar-se de Isidoro Cantini i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Mesa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adolfo Mejías Valle va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Lluís-Anton Fors de PoWeR! va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 55 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Miguel Mesa se sentia fresc com una rosa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de PoWeR! Lluís-Anton Fors va intentar enganyar Shahnawaz Hasnain amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jota Nagore de PoWeR!, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Shahnawaz Hasnain en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de PoWeR! Adolfo Mejías Valle, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Shahnawaz Hasnain. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mathias Sumfleth xutant per a PoWeR! va fer anar la pilota just on la volia, però Shahnawaz Hasnain, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de PoWeR! Timo Peters no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Shahnawaz Hasnain es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.

olympia jaen

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): olympia agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Augusto Montargil amb mestria.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Fabrizio Spagna per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Jaime Viñas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): William Blomsten va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 98, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mathias Sumfleth va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): olympia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mathias Sumfleth va desviar el xut final de Isidoro Cantini després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): olympia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Berke Crane no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Magnus Bochum al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 109 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Piero Ghiberti que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Augusto Montargil de olympia va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Jaime Viñas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a olympia.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Leendert-Jan van Akkeren va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de olympia, Kris Amaira, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Piero Ghiberti de olympia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mathias Sumfleth en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.