Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pimiento Mecánico (1585704) - Scorrect FC (1595135) » 361827327: T35/R4

Copa 361827327 Información oficial sobre el partido 361827327 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

Pimiento Mecánico Alineación oficial del equipo 'Pimiento Mecánico' en el partido 2 - 3 Atlético de Marín Alineación oficial del equipo 'Atlético de Marín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pimiento Mecánico Alineación oficial del equipo 'Pimiento Mecánico' en el partido 1 - 3 Atlético de Marín Alineación oficial del equipo 'Atlético de Marín' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimiento Mecánico

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Beorn Keulen de Pimiento va demostrar les seves habilitats al minut 81 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Crispin Flühler va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Pimiento va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Andriy Vynokur la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Atlético de Marín

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Vinko Malinka va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atlético, Maiol Valdellou, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Atlético, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Paolino Laura va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Atlético va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Paolino Laura va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 27 (Ocasión de falta): Paolino Laura va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Maiol Valdellou va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Kenneth Jenshøj va estar atent i va desviar la pilota a córner.