Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sus Muelas Balompie (1599960) - Sinnsen Racing Club (987952) » 361827229: T35/R4

Copa 361827229 Información oficial sobre el partido 361827229 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

Sus Muelas Balompie Alineación oficial del equipo 'Sus Muelas Balompie' en el partido 1 - 3 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sus Muelas Balompie Alineación oficial del equipo 'Sus Muelas Balompie' en el partido 1 - 2 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sus Muelas Balompie

Goles Goles

  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Michał Dylus de Balompie va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Giuseppe Princiotta va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 43 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Jacopo Fiorentini va disposar d'una bona oportunitat al minut 58, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Floris Vanbellingen de Balompie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sinnsen Racing Club

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Salvatore Guedelmann sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Spiros Chatzipappas que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sinnsen van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Spiros Chatzipappas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 54 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Sinnsen va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 54 va arribar el 1 - 3 quan en Danko Lazevski va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): Al minut 29 un refús amb el peu d'en Harald Brauwers va anar a parar als peus del Cemalettin Karaboğaz que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sinnsen va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cemalettin Karaboğaz va sortir per sobre el travesser.