Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the devil3 (774271) - BeeTeam C.F. (491690) » 361826988: T35/R4

Copa 361826988 Información oficial sobre el partido 361826988 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

C.D.La Estrella Alineación oficial del equipo 'C.D.La Estrella' en el partido 5 - 6 BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.La Estrella Alineación oficial del equipo 'C.D.La Estrella' en el partido 0 - 3 BeeTeam C.F. Alineación oficial del equipo 'BeeTeam C.F.' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.La Estrella

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Estrella van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Diogo Maria Lourenço.
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Estrella equilibrava la balança al minut 88. En Ottmar Diller, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Estrella, Galdor Fero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jesus Ferreira va xutar fora per a Estrella, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Ottmar Diller va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Estrella a la tanda de penals: 4 - 4!
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Estrella Iñaki Eguniz va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Alfredo Uribe Bernedo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Estrella.

BeeTeam C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 56 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Eduardo Robledo.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ignasi Pellicer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Roi Canal, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Nicklas Madsen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Miquel Perelló havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Ignasi Pellicer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfredo Uribe Bernedo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Es duien 95 minuts de partit jugats quan Batista Toledo va estar a punt de posar per davant a Beeteam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfredo Uribe Bernedo va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ignasi Pellicer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Beeteam Joaquín Escobal no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alfredo Uribe Bernedo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Miquel Perelló de Beeteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alfredo Uribe Bernedo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Beeteam Gabino Casadevante, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alfredo Uribe Bernedo. El marcador continuava 4 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Nicklas Madsen de Beeteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alfredo Uribe Bernedo en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.