Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ponte vilar (1418398) - Mortimer's FC (490350) » 361826948: T35/R4

Copa 361826948 Información oficial sobre el partido 361826948 en Hattrick

23.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 4

COCOS FC Alineación oficial del equipo 'COCOS FC' en el partido 5 - 8 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
COCOS FC Alineación oficial del equipo 'COCOS FC' en el partido 1 - 4 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
Tiene mucha potra 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COCOS FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): COCOS va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Tonio Kohli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 105 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Eduardo García va descol·locar totalment la defensa contrària i Tonio Kohli no va perdonar i va marcar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de COCOS a 3 - 1. Carlos Manuel Cerqueira va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Herre Paumen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tonio Kohli va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo García.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Bartelmi Miranda va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eduardo García.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Sverre Maiborg Larsen de COCOS va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Veli-Pekka Rokko va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 112 (Lesión leve): En Enzo Galasso de COCOS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Agostinho Albano Moreira va prendre el seu rol al minut 112.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de COCOS, Negu Aiarra, col·locà la pilota just a les mans d'en Víctor Miró. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de COCOS Agostinho Albano Moreira no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Miró es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de COCOS Eduardo García va intentar enganyar Víctor Miró amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de COCOS, Lucas Gorin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Herre Paumen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Víctor Miró va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de COCOS i 5 - 7 al marcador.

Mortimer's FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Afonso Villamarín va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Mortimers i marcant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 89, el jugador visitant Óscar Obregón va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 89 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Enrique Navarro marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Pepito Rojas Caro va estar a punt de posar per davant a Mortimers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Negu Aiarra va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jan Panell que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 235 Minuto 85 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Tjalle Venhuizen de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 108 (Ocasión por el centro): José Collferrer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 108, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Negu Aiarra va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Escolano de Mortimers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Joaquín Escolano anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Mortimers.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Julio Niño de Mortimers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Negu Aiarra en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Afonso Villamarín va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Pepito Rojas Caro de Mortimers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Negu Aiarra en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 7.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Enrique Navarro de Mortimers va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 8.