Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosJulianes F.C (1367287) - cisteller cf (121192) » 361616414: T35/R3

Copa 361616414 Información oficial sobre el partido 361616414 en Hattrick

16.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 3

Fischer Memorial FC Alineación oficial del equipo 'Fischer Memorial FC' en el partido 0 - 3 Los toyas Alineación oficial del equipo 'Los toyas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fischer Memorial FC Alineación oficial del equipo 'Fischer Memorial FC' en el partido 1 - 1 Los toyas Alineación oficial del equipo 'Los toyas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fischer Memorial FC

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Fischer sortien al contraatac. La falta llançada per Marian Zgórski va sortir força alta sense massa perill.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Peadar McGrath va entorpir al marcador d'en Marlon Sarrats per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Fischer va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Aljaž Dolenec va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Nils Blessen no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Battista DonVito.
  • 095 Minuto 106 (Lesión): Battista DonVito va sortir coix del terreny de joc, substituït per Fabrizio Tarquini. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Iwan Pudlatz de Fischer va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Aljaž Dolenec va xutar fora per a Fischer, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Fischer, Fabrizio Tarquini, col·locà la pilota just a les mans d'en Fernando Suñer. El marcador: 0 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Fischer Tim Rasmussen va intentar enganyar Fernando Suñer amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Peadar McGrath de Fischer va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Los toyas

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Omar Garay va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Moussa Diarissa va estar a punt de posar per davant a toyas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iwan Pudlatz va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de toyas, l'equip va recuperar la pilota al minut 60 i va contraatacar. En Joan Oliveras va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Héctor Carcedo, el jugador de toyas va ser expulsat al minut 44.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Ciurana de toyas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Passats 61 minuts de joc, en Joan Ciurana de toyas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de toyas, Ingmar Aunli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): A en Joan Oliveras de toyas li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Iwan Pudlatz posant el 0 - 2 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de toyas Mikko Raatikka, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Iwan Pudlatz. El marcador continuava 0 - 2.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Cristi Rãdoi va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de toyas a la tanda de penals: 0 - 3!
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de toyas Fernando Suñer va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.