Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

monchis eleven (1339845) - Sants United (439558) » 361615692: T35/R3

Copa 361615692 Información oficial sobre el partido 361615692 en Hattrick

16.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 3

monchis eleven Alineación oficial del equipo 'monchis eleven' en el partido 1 - 2 Sants United Alineación oficial del equipo 'Sants United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
monchis eleven Alineación oficial del equipo 'monchis eleven' en el partido 2 - 1 Sants United Alineación oficial del equipo 'Sants United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monchis eleven

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Baltasar Veloso, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del monchis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): monchis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gabriel Carbonell va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ciro Scattolin.
  • 234 Minuto 60 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Ángel Traver va fallar un penal al minut 60.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Marc Sans va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 220 Minuto 92 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 92 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ángel Traver va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Enrique Linares va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): Marc Sans no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Sants United

Goles Goles

  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Elhanan Artzi marqués l'empat. Al minut 76 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Enrico Mauro Carrozzo quedar desmarcat i marcar per a United al minut 99. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Enrico Mauro Carrozzo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Parias de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.