Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrent .C.F (1591330) - International Deluxe FC (486299) » 361615191: T35/R3

Copa 361615191 Información oficial sobre el partido 361615191 en Hattrick

16.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 3

C.D. Los broxetas Alineación oficial del equipo 'C.D. Los broxetas' en el partido 5 - 2 International Deluxe FC Alineación oficial del equipo 'International Deluxe FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Los broxetas Alineación oficial del equipo 'C.D. Los broxetas' en el partido 1 - 1 International Deluxe FC Alineación oficial del equipo 'International Deluxe FC' en el partido
Tiene mucha potra 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,4 % 5,9 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Los broxetas

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Al minut 12 l'àrbitre va premiar broxetas amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Harald De Knibber va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Tamariz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de broxetas Harald De Knibber no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mats Åkesson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Damiano Fincati de broxetas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Ermin Rakuš va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Krystian Kaliciński anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 1 per a broxetas.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Maik Diermayr de broxetas va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 1 al marcador.

International Deluxe FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jose Pana Pellegrino, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Ibrahim Al-Anwar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de International, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Nik Bingeman va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Eljas Ala-Mäyry va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Paolo Bellotti va marcar al minut 68 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Rachad Ghanam de International va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Flemming Vesterskov va xutar fora per a International, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de International Mats Åkesson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Laurenz Margreiter. El marcador continuava 3 - 1.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de International, Pietro Puggioni, col·locà la pilota just a les mans d'en Laurenz Margreiter. El marcador: 4 - 1.
  • 057 Minuto 133 (Penalti marcado (nervioso)): Jose Pana Pellegrino de International va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Laurenz Margreiter s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 2.