Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Peñuca (1586522) - U.D Alzira (124369) » 361614855: T35/R3

Copa 361614855 Información oficial sobre el partido 361614855 en Hattrick

16.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 3

Fußballmannschaft Alineación oficial del equipo 'Fußballmannschaft' en el partido 1 - 2 Ribereño CF Alineación oficial del equipo 'Ribereño CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fußballmannschaft Alineación oficial del equipo 'Fußballmannschaft' en el partido 2 - 1 Ribereño CF Alineación oficial del equipo 'Ribereño CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,9 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fußballmannschaft

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Besim Saraçoğlu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fußballmannschaft es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Bastien Kamber una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Karri Lamminmäki va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Besim Saraçoğlu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fußballmannschaft van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Elis Adelfeldt, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 94 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nicasi Fullana es va comportar com un juvenil al minut 94 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillem Puigdemunt de Fußballmannschaft la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ramón Pérez Jiménez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Javier Arias.

Ribereño CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Ribereño van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 85, quan Torsten Irmberger va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 107 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 107, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Erasmo da Penela es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Nicasi Fullana quasi aconsegueix empatar per Ribereño al minut 82, però Cezar Bălan va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Al minut 93 de partit, Torsten Irmberger quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 99 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ribereño va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 99, però en Pedro Príncipe va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erasmo da Penela de Ribereño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.