Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gaderitas FC (993836) - Maccabi de levantá (1371975) » 361614308: T35/R3

Copa 361614308 Información oficial sobre el partido 361614308 en Hattrick

16.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 3

El Nagüal Alineación oficial del equipo 'El Nagüal' en el partido 3 - 2 Los Fighting Dreamers Alineación oficial del equipo 'Los Fighting Dreamers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Nagüal Alineación oficial del equipo 'El Nagüal' en el partido 2 - 2 Los Fighting Dreamers Alineación oficial del equipo 'Los Fighting Dreamers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,9 % 35,4 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Nagüal

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Nagüal va ser Alberto Buendia.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hans Plejdrup de Nagüal aconseguir un gol al minut 58 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Nagüal pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hans Plejdrup va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Nagüal va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Holger Green va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Nagüal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jaime Viñal ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Nagüal van sortir al contraatac al minut 73, però Jaime Viñal va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Carolus De Pelseneir gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hugo Aparício va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Los Fighting Dreamers

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 30, quan Silvio Sairitupac va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Silvio Sairitupac de Fighting després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Fighting va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gonzalo Negrín va desviar el xut final de Roberts Gleizers després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Aitor Colón al minut 66 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Juris Vistiņš ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Thomas Bouvier no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.