Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LoS HoMBReS CaNGReJo (1598353) - La Zaragoza magnífica (438170) » 361613396: T35/R3

Copa 361613396 Información oficial sobre el partido 361613396 en Hattrick

16.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 3

LoS HoMBReS CaNGReJo Alineación oficial del equipo 'LoS HoMBReS CaNGReJo' en el partido 3 - 4 ALBALBA Alineación oficial del equipo 'ALBALBA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LoS HoMBReS CaNGReJo Alineación oficial del equipo 'LoS HoMBReS CaNGReJo' en el partido 0 - 1 ALBALBA Alineación oficial del equipo 'ALBALBA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS HoMBReS CaNGReJo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CaNGReJo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marco Antonio Fuente, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del CaNGReJo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Otaviano Dória, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Arie Vilk, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 207 Minuto 107 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Luis Laraña va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agostiño Paizal de CaNGReJo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Gabriel Velasco García anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a CaNGReJo.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de CaNGReJo Domènec Busquets no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Valdés es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 0.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Arie Vilk de CaNGReJo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Valdés en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de CaNGReJo Luis Laraña va intentar enganyar Víctor Valdés amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de CaNGReJo Marco Antonio Fuente, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Víctor Valdés. El marcador continuava 3 - 3.

ALBALBA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ALBALBA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giancarlo Venerucci va sortir per sobre el travesser.
  • 287 Minuto 59 (Ocasión tiro lejano): El ALBALBA se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 59, en Piotr Skrzypkowski va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ALBALBA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Guido Mannino va intentar anar-se'n per velocitat al minut 83 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 287 Minuto 84 (Ocasión tiro lejano): Al minut 84 un refús amb el peu d'en Adrián Sáenz Ribas va anar a parar als peus del Wessel Gosens que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alessandro Micalizzi de ALBALBA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Piotr Skrzypkowski va xutar fora per a ALBALBA, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de ALBALBA, Daniel Lüdgen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Víctor Valdés va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Guido Mannino va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Johan Nilsson de ALBALBA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrián Sáenz Ribas en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.