Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

soneja (309627) - racinguista FC (312514) » 361612860: T35/R3

Copa 361612860 Información oficial sobre el partido 361612860 en Hattrick

16.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 3

Agilas F.C. Alineación oficial del equipo 'Agilas F.C.' en el partido 0 - 1 Massoteres f.c. Alineación oficial del equipo 'Massoteres f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Agilas F.C. Alineación oficial del equipo 'Agilas F.C.' en el partido 0 - 4 Massoteres f.c. Alineación oficial del equipo 'Massoteres f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agilas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Agilas, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Ignacio Encina va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Agilas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Encina, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Antonio Avendaño va estar a punt d'empatar per a Agilas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Indalecio Nava va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Agilas va fer una substitució al minut 19. Corrado Fata va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Antonio Avendaño.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ignacio Encina estava fent un bon partit.

Massoteres f.c.

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Massoteres agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Alfredo Llera amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Juan Alfredo Llera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Michaël Planson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Massoteres la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, el Massoteres va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Trucco Cañedo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.