Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manolo il Perrete (439749) - Alma Katximba (1431756) » 361612625: T35/R3

Copa 361612625 Información oficial sobre el partido 361612625 en Hattrick

16.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 3

Farfolla Alineación oficial del equipo 'Farfolla' en el partido 0 - 7 Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Farfolla Alineación oficial del equipo 'Farfolla' en el partido 0 - 6 Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Farfolla

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al 47, Pablo Chirino hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, David Portugal. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Echalecu.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Quirze Ragull de Farfolla va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lukas Plew va entrar en el seu lloc.

Alma Katximba

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Edmundo Manrique de Katximba va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Edmundo Manrique va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Katximba, al minut 10. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Edmundo Manrique de Katximba va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, Katximba va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Xoxé Desperes.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Pedro García Castris va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 55, i va fer pujar el 0 - 5 per a Katximba.
  • 180 Minuto 73 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 73 pels visitants. En Xoxé Desperes va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Amando Dans va augmentar l'avantatge de Katximba a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Víctor Manuel Hera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Josep Balanyà hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Albert Beier havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Chiner de Katximba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Balanyà de Katximba es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.