Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teixeiro FC (440378) - F50 FC (307648) » 361363634: T35/R2

Copa 361363634 Información oficial sobre el partido 361363634 en Hattrick

09.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

Teixeiro FC Alineación oficial del equipo 'Teixeiro FC' en el partido 4 - 5 V.D.C. Alineación oficial del equipo 'V.D.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Teixeiro FC Alineación oficial del equipo 'Teixeiro FC' en el partido 3 - 3 V.D.C. Alineación oficial del equipo 'V.D.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teixeiro FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Beppe Laudando, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Beppe Laudando de Teixeiro aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Teixeiro van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Luis Fernández Casal en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 4.
  • 110 Minuto 75 (Gol de falta): Frédéric Costes va aconseguir l'empat per a Teixeiro mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Teixeiro a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lois Zulaica va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Beppe Laudando va estar a punt d'empatar per a Teixeiro quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gerçek Bozkaya va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 209 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jonathan Marcos van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Yanice Lagoutte a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ramón Orta va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pablo Agramunt.
  • 090 Minuto 31 (Tirita): Era el minut 31 quan després d'una dura entrada, el jugador Luis Fernández Casal de Teixeiro s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

V.D.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Francisco Illanes Ansaldo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Hades Antas de Ulla va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 37.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): V.D.C. agafava avantatge al minut 43 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Frans Christiansson amb mestria.
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 70 minuts, Pavlos Dafeliotis va superar per velocitat Lois Zulaica per posar el 2 - 4 al marcador.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): Amb 92 minuts jugats, Pavlos Dafeliotis de V.D.C. va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lois Zulaica no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pavlos Dafeliotis estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Francisco Illanes Ansaldo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mundial Valenzuela Aranda, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hades Antas de Ulla de V.D.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.