Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raval C. F. (313039) - Real Club Deportivo Cacereño (1457282) » 361362720: T35/R2

Copa 361362720 Información oficial sobre el partido 361362720 en Hattrick

09.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

EHP Alineación oficial del equipo 'EHP' en el partido 1 - 2 Real Club Deportivo Cacereño Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Cacereño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EHP Alineación oficial del equipo 'EHP' en el partido 0 - 3 Real Club Deportivo Cacereño Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Cacereño' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EHP

Goles Goles

  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Pepe Garayo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de EHP i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Cirilio Zapico va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Humbert Berga de EHP va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cirilio Zapico de EHP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Felipe Fernández Cossio de EHP va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Villar va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Juan Martins va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Real Club Deportivo Cacereño

Goles Goles

  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Miguel Alamos va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 93 (Gol evento especial córner peinado): En Teslim Güneş entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Deportivo, un peu providencial d'en Ferran Santa va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Alejandro Gualba va quedar-se sol davant el porter Pánfilo Bejo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Miguel Alamos de Deportivo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miguel Alamos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Deportivo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alejandro Gualba no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Darío D'Onofrio al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Darío D'Onofrio no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.