Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Talaclub (434170) - Grajos sporting (493016) » 361361623: T35/R2

Copa 361361623 Información oficial sobre el partido 361361623 en Hattrick

09.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

Talaclub Alineación oficial del equipo 'Talaclub' en el partido 4 - 2 Tifosi Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Tifosi Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Talaclub Alineación oficial del equipo 'Talaclub' en el partido 2 - 1 Tifosi Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Tifosi Athletic Club' en el partido
Tiene suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,2 % 28,6 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talaclub

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rien Kruijenaar va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 30.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Talaclub prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Rubén Ara va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sadek Sassi va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Talaclub va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Guy Faucon des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Talaclub va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Higinio Calvo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Rubén Ara, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Talaclub sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Higinio Calvo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 24 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tifosi Athletic Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Tifosi ac agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Orti Bastegieta amb mestria.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Tifosi ac van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 85 quan Alexăndrel Cosma sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joan Manel Lleó després de 23 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Santur Otaegi va poder desviar-lo a córner.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Tifosi ac creava perill des de la dreta al minut 70, però en Santur Otaegi, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Orti Bastegieta desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Tifosi ac, en Edmund Jarończyk, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.