Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

raul team (1417418) - CD.RECRE_HUELVA-AMAYA-MIRIAN (312550) » 361361128: T35/R2

Copa 361361128 Información oficial sobre el partido 361361128 en Hattrick

09.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

raul team Alineación oficial del equipo 'raul team' en el partido 1 - 5 Fortunatae Alineación oficial del equipo 'Fortunatae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
raul team Alineación oficial del equipo 'raul team' en el partido 2 - 0 Fortunatae Alineación oficial del equipo 'Fortunatae' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

raul team

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 del partit, el jugador Maxime Lagrange de raul va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Constantin-Florian Capotă va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Al minut 92 es va veure una gran oportunitat per a raul per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Matias Vairinhos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Al minut 103, Michael Holper arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matias Vairinhos de raul va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Passats 8 minuts de joc, en Constantin-Florian Capotă de raul va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Winfred Pimalscher de raul va abandonar el terreny de joc després de 20 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Onésimo Filomena va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sergio Bagnolo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pep Ballester va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de raul i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de raul Onésimo Filomena, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pep Ballester. El marcador continuava 1 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de raul, Constantin-Florian Capotă, col·locà la pilota just a les mans d'en Pep Ballester. El marcador: 1 - 2.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marceli Migas de raul anava molt fort i col·locat però Pep Ballester no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Markus Michaelsen de raul va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Fortunatae

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Derrick Krolik que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Fortunatae.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Fortunatae va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Derrick Krolik va quedar-se sol davant el porter Marceli Migas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Derrick Krolik va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marceli Migas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fortunatae va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrique Borges, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zé Saavedra de Fortunatae la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 59 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Pierluigi Soldati, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Fortunatae, Mattias Örnbom, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Fortunatae Adrian Strohkate va intentar enganyar Marceli Migas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Pep Ballester de Fortunatae, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marceli Migas en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Thomas Rodriguez de Fortunatae va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Fortunatae Enrique Borges no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marceli Migas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 5.