Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sammar (1457332) - MagicDark (772212) » 361359537: T35/R2

Copa 361359537 Información oficial sobre el partido 361359537 en Hattrick

09.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

El Hoyo F.C. Alineación oficial del equipo 'El Hoyo F.C.' en el partido 2 - 1 Los galapagos Alineación oficial del equipo 'Los galapagos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Hoyo F.C. Alineación oficial del equipo 'El Hoyo F.C.' en el partido 2 - 0 Los galapagos Alineación oficial del equipo 'Los galapagos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Hoyo F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 7, indicava inequívocament que en Daniel Sapata va saber trobar la xarxa rival. Hoyo desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Daniel Sapata ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Hoyo es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Daniel Sapata va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hoyo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hoyo Benjamin Suwald quasi marca al minut 68 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Brieuc Grousset l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Gad Hadas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Cesare Giannazza va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Benjamin Suwald va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Los galapagos

Goles Goles

  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de galapagos al minut 43. Yannick Colleu va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El galapagos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Hrvoje Hunjak va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Iñigo Sarra va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.