Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MALAGA CF. (1431941) - UD San Lorenzo (311293) » 361358108: T35/R2

Copa 361358108 Información oficial sobre el partido 361358108 en Hattrick

09.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

LEIOA F.C Alineación oficial del equipo 'LEIOA F.C' en el partido 3 - 4 La Squadra di Fuen Alineación oficial del equipo 'La Squadra di Fuen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LEIOA F.C Alineación oficial del equipo 'LEIOA F.C' en el partido 3 - 2 La Squadra di Fuen Alineación oficial del equipo 'La Squadra di Fuen' en el partido
Tiene un resultado normal 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LEIOA F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al LEIOA una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Patrik Thorstensson, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 36.
  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Corria el minut 53, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. LEIOA s'avançava en el marcador després que en Søren Ebbensgaard xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de LEIOA al minut 61, que va llançar ajustat al pal en Søren Ebbensgaard. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Piotr Prorok va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Juan Eduardo Eznaurriza va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LEIOA.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Víctor Utrera de LEIOA va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en César Elorregui haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a LEIOA al minut 32.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Enrique Tomé va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Eduardo Eznaurriza de LEIOA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Utrera.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Artur Itabaiana va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de LEIOA estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

La Squadra di Fuen

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Al minut 22, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Robert Niculae posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 63, el jugador visitant Bengt Claesson va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Bajro Dugalić la va rematar Paweł Knot amb una magnífica volea que va fer pujar per a Squadra el 3 - 3.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 68, quan Gilan Cleymans va posar els visitants Squadra per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gilan Cleymans de Squadra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 56 (Tirita (médico)): Bajro Dugalić va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Squadra es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.