Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zorrunos (314824) - Valencia 57 (988331) » 361358019: T35/R2

Copa 361358019 Información oficial sobre el partido 361358019 en Hattrick

09.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

zimbague Alineación oficial del equipo 'zimbague' en el partido 0 - 2 F. C. Dorki Alineación oficial del equipo 'F. C. Dorki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
zimbague Alineación oficial del equipo 'zimbague' en el partido 1 - 0 F. C. Dorki Alineación oficial del equipo 'F. C. Dorki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zimbague

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Áron Lédeczi de zimbague la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rickard Mårtensson de zimbague va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): zimbague va fer una substitució al minut 44. José Elias Vega va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Roberto Natoli.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Sébastien Legrand, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

F. C. Dorki

Goles Goles

  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 44 i semblava que Dorki desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Marcus Utterbom va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Álvaro Camacho va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ursin Wyttenbach va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Dorki van sortir al contraatac al minut 43, però Álvaro Camacho va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Casimiro Velar de Dorki va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Jordy Holkema, de Dorki, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Matti Vesterlund el va substituir.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): Manolo Solana no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Elroy Hovestad.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Sergio Hontana.