Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

macarrony (1459848) - Morethanenough UNITED (777274) » 361358000: T35/R2

Copa 361358000 Información oficial sobre el partido 361358000 en Hattrick

09.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

macarrony Alineación oficial del equipo 'macarrony' en el partido 0 - 2 Peticlub Alineación oficial del equipo 'Peticlub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
macarrony Alineación oficial del equipo 'macarrony' en el partido 0 - 1 Peticlub Alineación oficial del equipo 'Peticlub' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

macarrony

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El jugador de macarrony Pietro Carnevale quasi va assolir l'empat al minut 35 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Armando Lev va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El macarrony va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Armando Lev va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Caetano Canosa de macarrony amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Peticlub

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Constantin Wagner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Jaime Molino García de Peticlub va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Daniel Presculí va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paweł Biłyk va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Peticlub va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Niall Cregan va quedar-se sol davant el porter Paweł Biłyk, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Niall Cregan després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paweł Biłyk va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Constantin Wagner va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tomás Ortiz Molina.