Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

futboleros (440610) - Mushu UE (1365817) » 361357198: T35/R2

Copa 361357198 Información oficial sobre el partido 361357198 en Hattrick

09.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

Rompepiernas Alineación oficial del equipo 'Rompepiernas' en el partido 2 - 3 Atletico Talavera CF Alineación oficial del equipo 'Atletico Talavera CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rompepiernas Alineación oficial del equipo 'Rompepiernas' en el partido 2 - 0 Atletico Talavera CF Alineación oficial del equipo 'Atletico Talavera CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rompepiernas

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Rompepiernas prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Calvin Woolf va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jonathan Chiale, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rompepiernas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Ladislav Šváb va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rompepiernas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Rompepiernas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daniel Koubek en un 1 contra 1 amb el porter Dominique Menzer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Atletico Talavera CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en 陈 (Chen) 崇钦 (Chongqin) de Atletico va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Als 47 minuts de partit, Alfonso Altamira de Atletico va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de 陈 (Chen) 崇钦 (Chongqin) que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfonso Altamira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.