Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

reinrag (992146) - Deportivo Cabibi (776489) » 361355947: T35/R2

Copa 361355947 Información oficial sobre el partido 361355947 en Hattrick

09.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

reinrag Alineación oficial del equipo 'reinrag' en el partido 1 - 3 Mademoiselle Nobs Alineación oficial del equipo 'Mademoiselle Nobs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
reinrag Alineación oficial del equipo 'reinrag' en el partido 1 - 5 Mademoiselle Nobs Alineación oficial del equipo 'Mademoiselle Nobs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

reinrag

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): reinrag, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Josep Àngel Barba per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Andreas Håkansson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Andreas Håkansson de reinrag va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): El jugador de reinrag Roberto Garnier va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ignacio Paz Ramos va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): reinrag va fer una substitució al minut 72. Rigoberto Andraca va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pau Ponsatí.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Pau Ponsatí de reinrag va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Vladimir Pejtersen va entrar en el seu lloc.

Mademoiselle Nobs

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Martín Ortiz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Llàtzer Plana, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Nobs prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Didier Vermeyen.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Sergio Bandi de Nobs va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 55. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Martín Ortiz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Nobs creava perill des de la dreta al minut 31, però en Ignacio Paz Ramos, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Didier Vermeyen desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ivano Costinha, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 86 per Martín Ortiz va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el Nobs va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Didier Vermeyen s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laust Siggaard.