Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

realejos bm (1460001) - Linares Sierra (311090) » 361355410: T35/R2

Copa 361355410 Información oficial sobre el partido 361355410 en Hattrick

09.11.2011 12:15:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 2

Periquito Medieval Alineación oficial del equipo 'Periquito Medieval' en el partido 0 - 2 Dulce condena Alineación oficial del equipo 'Dulce condena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Periquito Medieval Alineación oficial del equipo 'Periquito Medieval' en el partido 1 - 0 Dulce condena Alineación oficial del equipo 'Dulce condena' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Periquito Medieval

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Periquito enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Àlex Brassier de Periquito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Periquito va fer una substitució al minut 84. Heinrich Kalkhorst va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Àlex Brassier.

Dulce condena

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Terence Baker va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de condena, Steffen Schaufuss, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 89 minuts quan Mirosław Boroczyński va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a condena.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de condena, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Terence Baker va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de condena va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Robert Maestre Osorio va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Leigh Marquis de condena va abandonar el terreny de joc després de 22 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ovidiu Ciosa va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Steffen Schaufuss de condena va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.