Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuenca Atletica (1578265) - Club Deportivo Arenales (1436886) » 352438788: T35/J10/X

Liga 352438788 Información oficial sobre el partido 352438788 en Hattrick

07.01.2012 14:25:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / X.3689 (182256)

dragones mortifagos team Alineación oficial del equipo 'dragones mortifagos team' en el partido 2 - 0 Simple y Eficaz F.C. Alineación oficial del equipo 'Simple y Eficaz F.C.' en el partido
Ceferino Pampin (19') 1 - 0
Pepe Mir López (24') 2 - 0
dragones mortifagos team Alineación oficial del equipo 'dragones mortifagos team' en el partido 2 - 0 Simple y Eficaz F.C. Alineación oficial del equipo 'Simple y Eficaz F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dragones mortifagos team Alineación oficial del equipo 'dragones mortifagos team' en el partido 2 - 0 Simple y Eficaz F.C. Alineación oficial del equipo 'Simple y Eficaz F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dragones mortifagos team

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): mortifagos prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Ceferino Pampin va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pepe Mir López va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Cuartango va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SyE F.C.. La jugada d'estratègia del mortifagos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pepe Mir López va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Belizón, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Alejandro Cuartango gairebé va marcar per a mortifagos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Alberto Leiva de mortifagos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Leiva va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que mortifagos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Simple y Eficaz F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SyE F.C. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alexandru Horovei va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pepe Mir López va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 49 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dani Reverté, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Mauricio Marcos de SyE F.C. va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Canoura va prendre el seu rol al minut 74.