Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legendarios BR (1432946) - Arandina F.C. (799424) » 352432795: T35/J9/X

Liga 352432795 Información oficial sobre el partido 352432795 en Hattrick

31.12.2011 14:25:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / X.3582 (182149)

Legendarios BR Alineación oficial del equipo 'Legendarios BR' en el partido 6 - 0 Real W.L.F. Alineación oficial del equipo 'Real W.L.F.' en el partido
Matteo Giannotti (37') 1 - 0
Hugo Yurretauria (60') 2 - 0
Stanislav Lang (78') 3 - 0
Celestino Graça (79') 4 - 0
Matteo Giannotti (81') 5 - 0
Mauro García (83') 6 - 0
Legendarios BR Alineación oficial del equipo 'Legendarios BR' en el partido 6 - 0 Real W.L.F. Alineación oficial del equipo 'Real W.L.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Legendarios BR Alineación oficial del equipo 'Legendarios BR' en el partido 9 - 0 Real W.L.F. Alineación oficial del equipo 'Real W.L.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legendarios BR

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 37 gràcies a la jugada de Matteo Giannotti, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Legendarios i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 60 minuts de joc. Mentre en Hugo Yurretauria el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Legendarios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stanislav Lang progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Legendarios va augmentar la diferència quan Celestino Graça no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Legendarios va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Matteo Giannotti, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 5 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mauro García va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Legendarios per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauro García, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Matteo Giannotti, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro García.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Antoni Domènech es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Celestino Graça.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Mauro García estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Stanislav Lang que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Real W.L.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): W.L.F. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Yam Raz va desviar el xut final de Ander Zayas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Miguel Cumplido va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Yam Raz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Javier Gacias la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de W.L.F. havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabiano Armero de W.L.F. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.