Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS MERENGUEZ HUT (991788) - Rayo Cantabria 1926 (314404) » 352431586: T35/J1/X

Liga 352431586 Información oficial sobre el partido 352431586 en Hattrick

05.11.2011 14:25:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / X.3561 (182128)

Pinky i Cerebro F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinky i Cerebro F.C.' en el partido 4 - 2 ies doctor balmis Alineación oficial del equipo 'ies doctor balmis' en el partido
Juan Carlos Coral (36') 1 - 0
Arnau Lila (56') 2 - 0
Arnau Lila (62') 3 - 0
3 - 1 Carles Aragó (65')
3 - 2 Toby Hamer (69')
Filiberto Amiudal (75') 4 - 2
Pinky i Cerebro F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinky i Cerebro F.C.' en el partido 4 - 2 ies doctor balmis Alineación oficial del equipo 'ies doctor balmis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pinky i Cerebro F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinky i Cerebro F.C.' en el partido 3 - 2 ies doctor balmis Alineación oficial del equipo 'ies doctor balmis' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,2 % 17,3 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinky i Cerebro F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Cerebro va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Carlos Coral va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 116 Minuto 56 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Georgi Minchev sempre és una garantia. Al minut 56, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Arnau Lila marcar el 2 - 0 per al Cerebro.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Arnau Lila va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Filiberto Amiudal rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Pedro Mina, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Georgi Minchev de Cerebro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Filiberto Amiudal de Cerebro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): Cerebro va fer una substitució al minut 2. José Desguell va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pedro Mina.

ies doctor balmis

Goles Goles

  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Carles Aragó de doctor després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Un mica després, Toby Hamer de doctor va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xavi Cucarella ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Àlvar Casadevalls va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Neil Marquis va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carles Aragó de doctor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavi Cucarella de doctor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.