Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leganes c.f (1590578) - KARAMTEAM (995959) » 352424651: T35/J3/X

Liga 352424651 Información oficial sobre el partido 352424651 en Hattrick

19.11.2011 14:25:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / X.3437 (182004)

Leganes c.f Alineación oficial del equipo 'Leganes c.f' en el partido 2 - 1 Esteaua esta salada Alineación oficial del equipo 'Esteaua esta salada' en el partido
Enric Vilella (4') 1 - 0
1 - 1 José María Martínez (20')
Enric Vilella (78') 2 - 1
Leganes c.f Alineación oficial del equipo 'Leganes c.f' en el partido 2 - 1 Esteaua esta salada Alineación oficial del equipo 'Esteaua esta salada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Leganes c.f Alineación oficial del equipo 'Leganes c.f' en el partido 2 - 1 Esteaua esta salada Alineación oficial del equipo 'Esteaua esta salada' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leganes c.f

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Enric Vilella rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gabriel Butnaru, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en Enric Vilella va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Leganes.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Leganes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Néstor Fariños va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Simon Kwade va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Bedia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Enric Vilella de Leganes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Al minut 59, Enric Vilella de Leganes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Desiderio Povo de Leganes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Simon Kwade va prendre el seu rol al minut 71.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): Leganes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Renato Noval no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tomás Gálvez al camp.

Esteaua esta salada

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Esteaua va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en José María Martínez aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Sacarino Alén quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Josep Ramon Bunyol de Esteaua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66 de partit, el jugador Miguel Ángel Chacón de Esteaua es va lesionar lleugerament però va poder continuar.