Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Dos Hermanas (1435130) - las calaberas (779899) » 352420111: T35/J2/X

Liga 352420111 Información oficial sobre el partido 352420111 en Hattrick

12.11.2011 14:25:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / X.3356 (181923)

Atletico Dos Hermanas Alineación oficial del equipo 'Atletico Dos Hermanas' en el partido 0 - 4 Deportivo City Alineación oficial del equipo 'Deportivo City' en el partido
0 - 1 Pep Saula (48')
0 - 2 Diego Frutos (63')
0 - 3 Pep Saula (79')
0 - 4 Manuel Curto (83')
Atletico Dos Hermanas Alineación oficial del equipo 'Atletico Dos Hermanas' en el partido 0 - 4 Deportivo City Alineación oficial del equipo 'Deportivo City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atletico Dos Hermanas Alineación oficial del equipo 'Atletico Dos Hermanas' en el partido 0 - 6 Deportivo City Alineación oficial del equipo 'Deportivo City' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Dos Hermanas

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Atletico va estar a punt d'arribar en un córner. En Sergio Estébanez Martín va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Darío Ojalvo de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Genís Oms, jugador de Atletico, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 71. Zuhain Othalepo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): Atletico es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sergio Estébanez Martín no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iván Malgrat al camp.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Zuhain Othalepo de Atletico es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Deportivo City

Goles Goles

  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Deportivo va ser finalitzada des de l'esquerra per Pep Saula al minut 48. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Diego Frutos va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Deportivo i marcant el 0 - 2.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pep Saula, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Deportivo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Manuel Curto va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Antonio Cereto va estar a punt de posar per davant a Deportivo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jordi Botargues va impedir un gol cantat.
  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Antonio Cereto va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Deportivo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jordi Botargues va desviar el xut final de Àlex Rocamora després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Juan Cunilleras de Deportivo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Deportivo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pep Saula va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Mauri Argudo.

Lesiones Lesiones