Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bar Benetuser C.F. (436051) - best league (1598101) » 352404167: T35/J7/X

Liga 352404167 Información oficial sobre el partido 352404167 en Hattrick

17.12.2011 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / X.3071 (171398)

New Market Alineación oficial del equipo 'New Market' en el partido 1 - 5 FC Mariscos Recio Alineación oficial del equipo 'FC Mariscos Recio' en el partido
0 - 1 Cord Gumbrecht (9')
0 - 2 Sergio Folch Cardona (27')
0 - 3 Elvis Ranzani (34')
Marc Poquet (51') 1 - 3
1 - 4 Aiman Kopsa (56')
1 - 5 Jan Verc (86')
New Market Alineación oficial del equipo 'New Market' en el partido 1 - 5 FC Mariscos Recio Alineación oficial del equipo 'FC Mariscos Recio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
New Market Alineación oficial del equipo 'New Market' en el partido 0 - 9 FC Mariscos Recio Alineación oficial del equipo 'FC Mariscos Recio' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Market

Goles Goles

  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marc Poquet de Market va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Market sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Damián Landecho, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Market van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Simone Massolino des de l'esquerra va sortir desviat.

FC Mariscos Recio

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a FC MRecio prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Cord Gumbrecht.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sergio Folch Cardona, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Market. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Elvis Ranzani la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del FC MRecio es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 34.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, FC MRecio va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Aiman Kopsa, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Jan Verc va augmentar l'avantatge de FC MRecio a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aiman Kopsa després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marcos Ozores va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del FC MRecio van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Elvis Ranzani, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 7 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 7 va fer que Carles Turch de FC MRecio hagués d'abandonar el terreny de joc. Vlad Mamina va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 55 (Tirita): Al minut 55 de partit, el jugador Gonzalo Zurita Delgado de FC MRecio es va lesionar lleugerament però va poder continuar.