Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espartinas (119281) - SAD.Gondolin AD (1598210) » 352401876: T35/J8/X

Liga 352401876 Información oficial sobre el partido 352401876 en Hattrick

24.12.2011 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / X.3030 (171357)

Espartinas Alineación oficial del equipo 'Espartinas' en el partido 2 - 1 Las Cabritas Alineación oficial del equipo 'Las Cabritas' en el partido
0 - 1 Pol Cornellà (29')
Oliver Vera Alonso (33') 1 - 1
Alfredo García Solé (85') 2 - 1
Espartinas Alineación oficial del equipo 'Espartinas' en el partido 2 - 1 Las Cabritas Alineación oficial del equipo 'Las Cabritas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Espartinas Alineación oficial del equipo 'Espartinas' en el partido 1 - 1 Las Cabritas Alineación oficial del equipo 'Las Cabritas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espartinas

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Oliver Vera Alonso va marcar al minut 33 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Espartinas. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alfredo García Solé xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Espartinas va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Juan Antonio Ternera va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis Villaquilambre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Alfredo García Solé va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Las Cabritas

Goles Goles

  • 186 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Cabritas va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Pol Cornellà.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Ildefonso Guinart va estar a punt de posar per davant a Cabritas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Casimiro Martín de Armas va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Ramón Conadall de Cabritas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 32 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Raúl Iruleta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cabritas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Jorge de la Riva de Cabritas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pol Cornellà de Cabritas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Després de 27 minuts jugats, Jesús Macias Ramírez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gonzalo Galdón.