Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DESKONTROL F.C (1583681) - U.D.La Pardilla (990323) » 352400946: T35/J13/X

Liga 352400946 Información oficial sobre el partido 352400946 en Hattrick

28.01.2012 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / X.3013 (171340)

DESKONTROL F.C Alineación oficial del equipo 'DESKONTROL F.C' en el partido 3 - 4 U.D.La Pardilla Alineación oficial del equipo 'U.D.La Pardilla' en el partido
Seran Silveira (17') 1 - 0
Cirilio Villarroel (22') 2 - 0
2 - 1 Marco Camps (36')
Raül Massachs (38') 3 - 1
3 - 2 Pedro Rubio Morales (75')
3 - 3 Miguel La Santa (76')
3 - 4 Pablo Urien (82')
DESKONTROL F.C Alineación oficial del equipo 'DESKONTROL F.C' en el partido 3 - 4 U.D.La Pardilla Alineación oficial del equipo 'U.D.La Pardilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
DESKONTROL F.C Alineación oficial del equipo 'DESKONTROL F.C' en el partido 4 - 4 U.D.La Pardilla Alineación oficial del equipo 'U.D.La Pardilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESKONTROL F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Pacià Menero va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de DESKONTROL, Seran Silveira, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Cirilio Villarroel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan DESKONTROL va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raül Massachs des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Udobro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El DESKONTROL ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Udobro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pardilla. La jugada d'estratègia del DESKONTROL per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Moisés García Ortiz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Joan Barcons de DESKONTROL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Barcons va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que DESKONTROL va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Rubén Jeantes no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Roger de Planell, en lloc de córrer, relliscava.

U.D.La Pardilla

Goles Goles

  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Marco Camps va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Pardilla en aconseguir el 2 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DESKONTROL. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Rubio Morales la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pardilla es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 75.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 76, quan Miguel La Santa va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pablo Urien va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Dato.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Brescó de Pardilla es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Carlos Sillerero que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.