Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kilikis II (307723) - callosa deportiva fc (1581864) » 352399562: T35/J3/X

Liga 352399562 Información oficial sobre el partido 352399562 en Hattrick

19.11.2011 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / X.2989 (171316)

Los futbolistas de fuego Alineación oficial del equipo 'Los futbolistas de fuego' en el partido 2 - 0 Pare Manyanet CF Alineación oficial del equipo 'Pare Manyanet CF' en el partido
Xil Pose (12') 1 - 0
Alfonso García de Castillo (60') 2 - 0
Los futbolistas de fuego Alineación oficial del equipo 'Los futbolistas de fuego' en el partido 2 - 0 Pare Manyanet CF Alineación oficial del equipo 'Pare Manyanet CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los futbolistas de fuego Alineación oficial del equipo 'Los futbolistas de fuego' en el partido 4 - 1 Pare Manyanet CF Alineación oficial del equipo 'Pare Manyanet CF' en el partido
Tiene mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los futbolistas de fuego

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Xil Pose va donar a futbolistas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): futbolistas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alfonso García de Castillo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El futbolistas ho intentava per la dreta per mitjà de Xil Pose, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alfonso García de Castillo per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Roger Jaumot va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Santiago Escavias gairebé va marcar per a futbolistas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Mhammad Touhami gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roger Jaumot va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Santiago Escavias de futbolistas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fruela Marín Sánchez de futbolistas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Mhammad Touhami ocupà el lloc d'en Francesc Cos al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de futbolistas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Guillermo Aller de futbolistas va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jordi Montané va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Santiago Escavias. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jordi Montané, que no va rendir al seu nivell habitual.

Pare Manyanet CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Manyanet va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Golea va desviar el xut final de Juan Rivas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jaime Navas sol davant la porteria al minut 26, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Santiago Escavias haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Manyanet al minut 83.
  • 254 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Jesús Antonio Molina Montes no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.