Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

penyaka.cat (120262) - F.C Cas Capita (779338) » 352392024: T35/J9/X

Evento: 032_3 (Una bona jornada va fer que el Mega-Chupa Arena presentés una entrada de 12000 espectadors. Hi havia un petit grup d'aficionats de l'equip visitant que feia estona que rondaven per l'estadi, ja que s'havien desplaçat en moto des de la dispesa on s'allotjaven els jugadors, fins l'estadi on es jugava el partit. En Amir Barakat va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Josué Teles i Keit Poolma.)
Evento: 020_2 (L'entrenador del Lanzertruppers va escollir un 4-4-2 per començar el partit.)
Evento: 021_5 (Els titulars del Lanzertruppers van ser: Manresa - Quiñones, Parada, Celaín, Crespo - Indaneta, Artide, Éstoa, Venegas Carrillo - Moll, Madrid.

)
Evento: 020_1 (El Marzales va sortir al camp amb un 4-4-2 d'inici.)
Evento: 021_4 (Pel Marzales, els següents jugadors van saltar al terreny de joc: Carbonés - Estarelles, Ramírez, Vilariño de Conso, Ferruces - Cantenys, Marrón, Besòs, Castañeda - Malagón, Ciguri.

)
Evento: 222_3 (Lanzertruppers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Moll va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ivan Carbonés.)
Evento: 510_2 (L'àrbitre va mostrar a Jorge Ciguri de Marzales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.)
Evento: 095_3 (El jugador de Lanzertruppers Chimo Indaneta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lucas Heles va entrar en el seu lloc.)
Evento: 222_5 (Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Aser Celaín va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lanzertruppers.)
Evento: 511_1 (Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Malagón de Marzales es va guanyar la targeta groga merescudament.)
Evento: 091_3 (Alfredo Marrón de Marzales va abandonar el terreny de joc després de 22 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Ciutadella va entrar en el seu lloc.)
Evento: 207_4 (En David Ciutadella va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.)
Evento: 241_2 (La defensa de Lanzertruppers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Ignacio Madrid, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.)
Evento: 045_5 (Els primers 45 minuts de joc van deixar un 0 - 0 al marcador de l'estadi.)
Evento: 040_3 (Jugadors a vestidors i una dada a les estadístiques: domini per al Lanzertruppers, amb una possessió del 63 per cent.

)
Evento: 221_4 (En Alain Artide va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lanzertruppers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.)
Evento: 173_1 (L'afició va callar al minut 77, quan Guillem Estarelles va posar els visitants Marzales per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.)
Evento: 510_5 (L'àrbitre va sancionar en Emiliano Crespo de Lanzertruppers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.)
Evento: 094_4 (Nicolás Ramírez va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Marzales estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.)
Evento: 136_4 (La inexperiència de Emiliano Crespo va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Josep Cantenys se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 2 al minut 89 per a Marzales.)
Evento: 101_1 (Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jesús Moll, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Lanzertruppers.)
Evento: 040_2 (Control de la pilota per al Lanzertruppers, amb un 60% de possessió.

)
Evento: 041_2 (El jugador més determinant de Lanzertruppers va ser sens dubte Pedro Ignacio Madrid.)
Evento: 042_4 (En canvi, Dani Manresa va fer el paper de la trista figura.)
Evento: 041_1 (L'estrella de Marzales en aquest partit va ser David Ciutadella.)
Evento: 042_1 (Nicolás Ramírez, però, va decebre els seus seguidors.)
Evento: 550_5 ()
Evento: 550_1 ()
Evento: 599_4 (El partit va finalitzar amb un 1 - 2 al marcador.)

Liga 352392024 Información oficial sobre el partido 352392024 en Hattrick

31.12.2011 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / X.2854 (171181)

Lanzertruppers Alineación oficial del equipo 'Lanzertruppers' en el partido 1 - 2 Marzales F.C. Alineación oficial del equipo 'Marzales F.C.' en el partido
0 - 1 Guillem Estarelles (77')
0 - 2 Josep Cantenys (89')
Jesús Moll (89') 1 - 2
Lanzertruppers Alineación oficial del equipo 'Lanzertruppers' en el partido 1 - 2 Marzales F.C. Alineación oficial del equipo 'Marzales F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lanzertruppers Alineación oficial del equipo 'Lanzertruppers' en el partido 4 - 0 Marzales F.C. Alineación oficial del equipo 'Marzales F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lanzertruppers

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jesús Moll, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Lanzertruppers.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Lanzertruppers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Moll va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ivan Carbonés.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Aser Celaín va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lanzertruppers.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lanzertruppers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Ignacio Madrid, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Alain Artide va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lanzertruppers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emiliano Crespo de Lanzertruppers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): El jugador de Lanzertruppers Chimo Indaneta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lucas Heles va entrar en el seu lloc.

Marzales F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 77, quan Guillem Estarelles va posar els visitants Marzales per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 136 Minuto 89 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Emiliano Crespo va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Josep Cantenys se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 2 al minut 89 per a Marzales.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En David Ciutadella va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Ciguri de Marzales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Malagón de Marzales es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Alfredo Marrón de Marzales va abandonar el terreny de joc després de 22 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Ciutadella va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Nicolás Ramírez va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Marzales estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.