Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albert Team C.F. (774561) - ies coruxo (436867) » 352391134: T35/J10/X

Liga 352391134 Información oficial sobre el partido 352391134 en Hattrick

07.01.2012 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / X.2838 (171165)

FCbarcelona Cantera Alineación oficial del equipo 'FCbarcelona Cantera' en el partido 2 - 2 ies coruxo Alineación oficial del equipo 'ies coruxo' en el partido
Stoimen Trifonov (3') 1 - 0
Stoimen Trifonov (37') 2 - 0
2 - 1 Antonio Mariconda (66')
2 - 2 Antonio Mariconda (75')
FCbarcelona Cantera Alineación oficial del equipo 'FCbarcelona Cantera' en el partido 2 - 2 ies coruxo Alineación oficial del equipo 'ies coruxo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FCbarcelona Cantera Alineación oficial del equipo 'FCbarcelona Cantera' en el partido 2 - 1 ies coruxo Alineación oficial del equipo 'ies coruxo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCbarcelona Cantera

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Stoimen Trifonov, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FCbarcelona pel centre va donar un gran resultat: el gol de Stoimen Trifonov va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, Claudiu Coja gairebé va marcar per a FCbarcelona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Zhivko Georgiev, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Josu Serrano per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Javier Fuentes Martínez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): Josu Serrano semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): Eduardo Casademunt estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

ies coruxo

Goles Goles

  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del coruxo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Mariconda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 75 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Antonio Mariconda.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Antonio Mariconda quasi aconsegueix empatar per coruxo al minut 32, però Ernesto Ribera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Adal Atlati de coruxo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): Javier Fuentes Martínez de coruxo va abandonar el terreny de joc després de 56 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joaquín Zúñiga Mora va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Alberto Ortiz Osborne ocupà el lloc d'en Antonio Mariconda al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de coruxo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.