Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CV Mataro Team (121535) - AC Millerada (1365050) » 352390909: T35/J10/X

Liga 352390909 Información oficial sobre el partido 352390909 en Hattrick

07.01.2012 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / X.2834 (171161)

F.C Vice Alineación oficial del equipo 'F.C Vice' en el partido 2 - 3 Lorca City Alineación oficial del equipo 'Lorca City' en el partido
0 - 1 Casildo Caion (6')
0 - 2 Casildo Caion (7')
0 - 3 Jesús Ballesta (26')
Ramon Monjo (31') 1 - 3
Pancho Salas (64') 2 - 3
F.C Vice Alineación oficial del equipo 'F.C Vice' en el partido 2 - 3 Lorca City Alineación oficial del equipo 'Lorca City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Vice Alineación oficial del equipo 'F.C Vice' en el partido 2 - 1 Lorca City Alineación oficial del equipo 'Lorca City' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Vice

Goles Goles

  • 102 Minuto 31 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Vice van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Ramon Monjo en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pancho Salas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Vice va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jerónimo Bosque va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juan María Martínez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Vice la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vice, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Ramon Monjo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Pancho Salas de Vice va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lorca City

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Romildo Estarlich no va poder aturar Casildo Caion de Lorca, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 6 el 0 - 1.
  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vice. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Casildo Caion la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lorca es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 7.
  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): 凌 (Ling) 国财 (Guocai) de Lorca va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jesús Ballesta que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Casildo Caion, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Cigarán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pancho Salas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 70 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Casildo Caion de Lorca es va guanyar la targeta groga merescudament.