Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LLuCkYY Skateboards (435245) - C.F.Atletico Madrid (1458697) » 352382694: T35/J14/X

Liga 352382694 Información oficial sobre el partido 352382694 en Hattrick

04.02.2012 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / X.2687 (171014)

LLuCkYY Skateboards Alineación oficial del equipo 'LLuCkYY Skateboards' en el partido 1 - 1 Meliana F.C Alineación oficial del equipo 'Meliana F.C' en el partido
0 - 1 Jaume Bonavida (55')
Adjona Medina Carvajal (86') 1 - 1
LLuCkYY Skateboards Alineación oficial del equipo 'LLuCkYY Skateboards' en el partido 1 - 1 Meliana F.C Alineación oficial del equipo 'Meliana F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LLuCkYY Skateboards Alineación oficial del equipo 'LLuCkYY Skateboards' en el partido 3 - 0 Meliana F.C Alineación oficial del equipo 'Meliana F.C' en el partido
Tiene mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LLuCkYY Skateboards

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors del Skateboards amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 86, deixant Adjona Medina Carvajal en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Luis Mera va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Skateboards.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Antonio Montabes del Skateboards ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Skateboards Antonio Lucendo quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Venceslau da Cabreira de Skateboards es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Antonio Lucendo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Meliana F.C

Goles Goles

  • 108 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Xedeón Arzon de Meliana va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Jaume Bonavida, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adjona Medina Carvajal no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manuel Guaro estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio González de Jate de Meliana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduard Hostalot de Meliana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.