Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Awwa (435091) - montesclaros fc (798769) » 352377664: T35/J1/X

Liga 352377664 Información oficial sobre el partido 352377664 en Hattrick

05.11.2011 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / X.2598 (170925)

roja_directa Alineación oficial del equipo 'roja_directa' en el partido 0 - 3 Artistas Gloriosos Alineación oficial del equipo 'Artistas Gloriosos' en el partido
0 - 1 Antxo Urkullu (26')
0 - 2 Nolasco Urrutia (80')
0 - 3 Antxo Urkullu (85')
roja_directa Alineación oficial del equipo 'roja_directa' en el partido 0 - 3 Artistas Gloriosos Alineación oficial del equipo 'Artistas Gloriosos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
roja_directa Alineación oficial del equipo 'roja_directa' en el partido 3 - 1 Artistas Gloriosos Alineación oficial del equipo 'Artistas Gloriosos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

roja_directa

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xurde Urquiza va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Emilio Loinaz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rafael Burón va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): roja_directa enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Montenegro va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Abundio Folgueiras no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Emilio Loinaz i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a roja_directa, però el xut de Filogonio Gurriarán va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Montenegro de roja_directa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xurde Urquiza de roja_directa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador Luis Jorge Madrid de roja_directa es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Artistas Gloriosos

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Antxo Urkullu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gloriosos.
  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Ismael Turull va descol·locar totalment la defensa contrària i Nolasco Urrutia no va perdonar i va marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Antxo Urkullu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 0 - 3 per a Gloriosos.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Gloriosos van sortir al contraatac al minut 22, però Faust Caballé va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Emilio Loinaz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 74 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hugo Vélez de Guevara va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Giuseppe Di Mauro.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84, Faust Caballé de Gloriosos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.