Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lauki (490300) - Olimpique de Ferrol (433662) » 352356260: T35/J13/X

Liga 352356260 Información oficial sobre el partido 352356260 en Hattrick

28.01.2012 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / X.2215 (170542)

Lauki Alineación oficial del equipo 'Lauki' en el partido 3 - 0 FC LAMPARAS SANJOSE Alineación oficial del equipo 'FC LAMPARAS SANJOSE' en el partido
Paco Pepe Corta (37') 1 - 0
José Montoya (63') 2 - 0
Moukhlis Dahbi (72') 3 - 0
Lauki Alineación oficial del equipo 'Lauki' en el partido 3 - 0 FC LAMPARAS SANJOSE Alineación oficial del equipo 'FC LAMPARAS SANJOSE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lauki Alineación oficial del equipo 'Lauki' en el partido 5 - 0 FC LAMPARAS SANJOSE Alineación oficial del equipo 'FC LAMPARAS SANJOSE' en el partido
Tiene mala suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lauki

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, José Montoya va pentinar un córner cap al segon pal que Paco Pepe Corta va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): José Montoya va incrementar l'avantatge de Lauki amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Lauki va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Moukhlis Dahbi des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lauki van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alberto Noguera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fauste Plazaola va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hugo Francisco Frontín haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Lauki al minut 72.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manel Santpere al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Moukhlis Dahbi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Javier Abril va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Francisco Javier Abril de Lauki va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC LAMPARAS SANJOSE

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 39, un contraatac del LAMPARAS no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Isidro Gato San Juan perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Pablo Corral quasi redueix la diferència al marcador al minut 79, però una gran estirada d'en Henrique Meixeiro va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Maestre de LAMPARAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Hernández de LAMPARAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): En Francisco Alberto Pizarro de LAMPARAS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lupo Peñaherrera va prendre el seu rol al minut 11.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Isidro Gato San Juan, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.