Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpique de Ferrol (433662) - Intrusos euskaldunes (1421674) » 352356217: T35/J3/X

Liga 352356217 Información oficial sobre el partido 352356217 en Hattrick

19.11.2011 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / X.2215 (170542)

Mariscos Recio Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio Club de Futbol' en el partido 0 - 4 Dark Eagles F.C. Alineación oficial del equipo 'Dark Eagles F.C.' en el partido
0 - 1 David Castellote (39')
0 - 2 Kwek Hock Yew (70')
0 - 3 Alejandro Menéndez (71')
0 - 4 Alejandro Menéndez (86')
Mariscos Recio Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio Club de Futbol' en el partido 0 - 4 Dark Eagles F.C. Alineación oficial del equipo 'Dark Eagles F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mariscos Recio Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mariscos Recio Club de Futbol' en el partido 1 - 2 Dark Eagles F.C. Alineación oficial del equipo 'Dark Eagles F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 8,0 % 69,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mariscos Recio Club de Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Ramón Paleologo-Morea va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Paleologo-Morea de Mariscos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Mariscos va fer una substitució al minut 84. Albert Alenyà va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pol Viñas.

Dark Eagles F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Eagles va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on David Castellote va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, Eagles va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kwek Hock Yew.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alejandro Menéndez va augmentar l'avantatge de Eagles a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alejandro Menéndez, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan David Castellote va estar a punt de posar per davant a Eagles amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gerardo Silanes va impedir un gol cantat.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Eagles van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 37 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gian Franco Piccardo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Isaac Vaquero va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en César Jaén Mola.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Alejandro Menéndez, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.