Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Benahoare (1368743) - Vindalhoo C. F. (120137) » 352354433: T35/J5/X

Liga 352354433 Información oficial sobre el partido 352354433 en Hattrick

03.12.2011 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / X.2183 (170510)

TLV CARBAYON Alineación oficial del equipo 'TLV CARBAYON' en el partido 3 - 0 las águlas pelonas Alineación oficial del equipo 'las águlas pelonas' en el partido
Julián Rodríguez Mazo (21') 1 - 0
Federico Montalbo (36') 2 - 0
Julián Rodríguez Mazo (75') 3 - 0
TLV CARBAYON Alineación oficial del equipo 'TLV CARBAYON' en el partido 3 - 0 las águlas pelonas Alineación oficial del equipo 'las águlas pelonas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
TLV CARBAYON Alineación oficial del equipo 'TLV CARBAYON' en el partido 6 - 0 las águlas pelonas Alineación oficial del equipo 'las águlas pelonas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TLV CARBAYON

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pepe González va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Julián Rodríguez Mazo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Federico Montalbo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Julián Rodríguez Mazo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Julián Rodríguez Mazo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CARBAYON se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Pepe González gairebé va marcar per a CARBAYON des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Casanova de CARBAYON la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

las águlas pelonas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de pelonas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Víctor Romero Osborne, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Dicastillo de pelonas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 57 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Sergi Massanés, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.