Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FANFARRONES (1369315) - xikitiillaas! (441617) » 352347363: T35/J1/X

Liga 352347363 Información oficial sobre el partido 352347363 en Hattrick

05.11.2011 14:20:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 1 / X.2057 (170384)

FANFARRONES Alineación oficial del equipo 'FANFARRONES' en el partido 2 - 2 xikitiillaas! Alineación oficial del equipo 'xikitiillaas!' en el partido
Xavi Juscafresa (37') 1 - 0
Rafael Belmonte (53') 2 - 0
2 - 1 Martín Ibar (74')
2 - 2 Martín Ibar (80')
FANFARRONES Alineación oficial del equipo 'FANFARRONES' en el partido 2 - 2 xikitiillaas! Alineación oficial del equipo 'xikitiillaas!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FANFARRONES Alineación oficial del equipo 'FANFARRONES' en el partido 3 - 1 xikitiillaas! Alineación oficial del equipo 'xikitiillaas!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FANFARRONES

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Xavi Juscafresa de FANFARRONES aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): Rafael Belmonte va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de FANFARRONES i marcant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Òscar Janer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ismael Somalo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Ismael Somalo del FANFARRONES ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfonso Villamor de FANFARRONES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

xikitiillaas!

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Martín Ibar va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 80 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Martín Ibar marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Cherardo Antoriano va estar a punt de posar per davant a xikitiillaas! amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Víctor Abad García va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FANFARRONES. La jugada d'estratègia del xikitiillaas! per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Abel Costa va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de xikitiillaas! va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfonso Alagón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alfonso Alagón, el jugador de xikitiillaas! va ser expulsat al minut 88.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Cherardo Antoriano es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alfonso Alagón.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Lucio Torres Cabrera de xikitiillaas! es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.