Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Powell Peralta F.C (122840) - Indalo C.D. (1365805) » 352327358: T35/J13/X

Liga 352327358 Información oficial sobre el partido 352327358 en Hattrick

28.01.2012 14:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / X.1699 (166954)

Dani team sd Alineación oficial del equipo 'Dani team sd' en el partido 5 - 1 Indalo C.D. Alineación oficial del equipo 'Indalo C.D.' en el partido
Bernat Daura (5') 1 - 0
José Candenas (12') 2 - 0
2 - 1 Zerdal Outbi (15')
José Candenas (21') 3 - 1
Bernat Daura (61') 4 - 1
José Candenas (72') 5 - 1
Dani team sd Alineación oficial del equipo 'Dani team sd' en el partido 5 - 1 Indalo C.D. Alineación oficial del equipo 'Indalo C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Dani team sd Alineación oficial del equipo 'Dani team sd' en el partido 7 - 2 Indalo C.D. Alineación oficial del equipo 'Indalo C.D.' en el partido
Tiene mala suerte 6.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dani team sd

Goles Goles

  • 137 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Arnau Darder va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 5 de joc. Bernat Daura es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Candenas va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dani va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Candenas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, Dani va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bernat Daura, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Dani va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Candenas va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dani van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José David Espinel, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dani va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José David Espinel, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Gerard Jaumira de Dani va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Ricardo Vallino de Dani va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Pérez Mínguez va prendre el seu rol al minut 39.

Indalo C.D.

Goles Goles

  • 136 Minuto 15 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Gerard Jaumira va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Zerdal Outbi se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 1 al minut 15 per a Indalo.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Amilaitz Andaluze va fer una estirada espectacular al minut 24, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Gonzalo Candiani.
  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Indalo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 34 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Indalo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Antselmo Billalabeitia no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nereyo Deza de Indalo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones