Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granda F.C. (991746) - lara vaquero (1421313) » 352316698: T35/J7/X

Liga 352316698 Información oficial sobre el partido 352316698 en Hattrick

17.12.2011 14:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / X.1509 (166764)

Gijón FC Alineación oficial del equipo 'Gijón FC' en el partido 3 - 0 lara vaquero Alineación oficial del equipo 'lara vaquero' en el partido
Jesús Molero (29') 1 - 0
Remi Melchor Gil (58') 2 - 0
Daniel Gheorghe (63') 3 - 0
Gijón FC Alineación oficial del equipo 'Gijón FC' en el partido 3 - 0 lara vaquero Alineación oficial del equipo 'lara vaquero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Gijón FC Alineación oficial del equipo 'Gijón FC' en el partido 10 - 0 lara vaquero Alineación oficial del equipo 'lara vaquero' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 9.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gijón FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Gijón contenien la respiració mentre en Jesús Molero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Remi Melchor Gil de Gijón va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Daniel Gheorghe va incrementar l'avantatge de Gijón amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Molero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Narcís Candelich va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gijón que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Gijón ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Molero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 85 podia haver acabat en gol, però Henning Strüven va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Alejandro Engómez de Gijón es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Raphael Moellendorff no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

lara vaquero

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Brandomil Enlle quasi aconsegueix empatar per vaquero al minut 33, però Gerard Orrit va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alejandro Engómez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Álvaro Fernández estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Olaf de Luaces no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.