Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Celines (1332424) - Colistas F.C. (1435987) » 352314136: T35/J11/X

Liga 352314136 Información oficial sobre el partido 352314136 en Hattrick

14.01.2012 14:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 11 / X.1463 (166718)

Atlético De Madríd Alineación oficial del equipo 'Atlético De Madríd' en el partido 3 - 0 CF barrio de alacant Alineación oficial del equipo 'CF barrio de alacant' en el partido
Johnny Gonzáles (5') 1 - 0
Óscar Chiripa (37') 2 - 0
Nicanor Ossorio (78') 3 - 0
Atlético De Madríd Alineación oficial del equipo 'Atlético De Madríd' en el partido 3 - 0 CF barrio de alacant Alineación oficial del equipo 'CF barrio de alacant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Atlético De Madríd Alineación oficial del equipo 'Atlético De Madríd' en el partido 5 - 3 CF barrio de alacant Alineación oficial del equipo 'CF barrio de alacant' en el partido
Tiene mala suerte 5.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,0 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético De Madríd

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Johnny Gonzáles, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Atlético es posava per davant!
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Óscar Chiripa va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Atlético va aconseguir el 3 - 0 quan Nicanor Ossorio va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Baltasar Galian no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sadurní Finet estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mirete Moreno Blanco, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Mirete Moreno Blanco de Atlético gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adrià Guasch va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 51 (Lesión): Sadurní Finet va sortir coix del terreny de joc, substituït per Adrià Guasch. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

CF barrio de alacant

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): alacant va estar a punt d'empatar al 22 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Casildo Valdoviño que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 48 en Pedro Peña Lorca va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Gustabo Urtasun va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): alacant va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 71, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Adrián Echaburu.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Pep Farràs va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Baltasar Galian de alacant es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en León Aguilar va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manolo Linares de alacant amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): alacant va fer una substitució al minut 30. Casildo Valdoviño va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Darío Cadavide.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Adrián Echaburu no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.