Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Figueiró F.C. (1365927) - loco boby team (315455) » 352309742: T35/J4/X

Liga 352309742 Información oficial sobre el partido 352309742 en Hattrick

26.11.2011 14:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / X.1385 (166640)

surfers mania Alineación oficial del equipo 'surfers mania' en el partido 1 - 2 loco boby team Alineación oficial del equipo 'loco boby team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
surfers mania Alineación oficial del equipo 'surfers mania' en el partido 2 - 1 loco boby team Alineación oficial del equipo 'loco boby team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

surfers mania

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alejandro Nogales, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 109 Minuto 51 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Francesc Xavier Cubells se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Jaume Llonch que va anotar el 1 - 2 per a loco sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Felipe Moncada no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Krispin Kastañondo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Raúl Echebarrieta va estar a punt d'empatar per a surfers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però José Blázquez va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Nogales de surfers es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dorian Angelescu va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Timoteu Forès.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): Víctor Sendra estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

loco boby team

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 41 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Víctor Laguyas de loco marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José Goyena. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Moncada de loco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Hidalgo de loco es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.