Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sota United (992304) - levski kazanlak fc (774652) » 352292963: T35/J10/X

Liga 352292963 Información oficial sobre el partido 352292963 en Hattrick

07.01.2012 14:15:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / X.1085 (166340)

Avo Team Alineación oficial del equipo 'Avo Team' en el partido 4 - 0 Atletico BomBo Alineación oficial del equipo 'Atletico BomBo' en el partido
Bernardo Triguero (36') 1 - 0
Sergio Alcoverro (44') 2 - 0
Paco Pepe Velastegui (64') 3 - 0
Markel Elexalde (88') 4 - 0
Avo Team Alineación oficial del equipo 'Avo Team' en el partido 4 - 0 Atletico BomBo Alineación oficial del equipo 'Atletico BomBo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Avo Team Alineación oficial del equipo 'Avo Team' en el partido 7 - 1 Atletico BomBo Alineación oficial del equipo 'Atletico BomBo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avo Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Bernardo Triguero al minut 36, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Team i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Team pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Alcoverro va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Team va aconseguir el 3 - 0 quan Paco Pepe Velastegui va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Sergio Alcoverro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Team, Markel Elexalde, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Team va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paco Pepe Velastegui en un 1 contra 1 amb el porter Idafe Quemada, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Isacio Ures de Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atletico BomBo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Guillermo Sens va estar a punt de posar per davant a Atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aiert Juanetena va impedir un gol cantat.
  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Iván Matute va ridiculitzar a en Andoni de la Venta amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Isacio Ures haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Atletico al minut 70.
  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Rafael Custurer van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Iván Matute a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Íñigo Mayorga va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Aiert Juanetena no es va rendir i va fer unes grans aturades.